AL SINDS 1977

Opgericht door F.H. (Frans) Sipers

 

De geschiedenis van SIPERS begon in 1977 toen de heer F.H. (Frans) Sipers met een klein administratiekantoor begon op de Rijksweg Noord tegenover de Paterskerk te Geleen. Nog steeds zijn er klanten die sindsdien klant zijn bij SIPERS, zowel ondernemers als particulieren.

 

Naarmate het bedrijf groeide hebben we introk genomen in een groter pand aan de Leeuwrikstraat. Vanuit dit pand werden niet alleen de bedrijfsadministraties uitgebreid, maar ook steeds meer particulieren kwamen bij Frans voor de verzorging van de jaarlijks 'aangifte'. Dit pand is helaas in 1983 afgebrand, wat er voor zorgde dat we een nieuwe kantoor locatie moesten zoeken.

 

Na een tijdelijke locatie aan de Rijksweg Centrum, hadden we een prettige locatie gevonden aan de Mauritslaan 141. Op deze locatie heeft Frans samen met zijn vrouw Nicole vele jaren trots gewerkt en de naam SIPERS verder op de kaart gezet. Na uiteindelijk in 2002 onteigend te zijn door de gemeente Sittard-Geleen voor aanleg van de huidige Westelijke randweg, mochten we weer opzoek naar een nieuwe locatie.

 

Onze huidige locatie aan de Elisabethstraat 20 in het centrum van Geleen is alweer 14 jaar een fijne werklocatie en zeer goed bereikbaar voor de klant.

 

Frans heeft al die jaren, samen met zijn vrouw Nicole, de naam SIPERS met trots uitgedragen in Geleen en omstreken. Helaas is Frans, na 37 jaar hard werken, in mei 2014 op 58 jarige leeftijd overleden ten gevolge van kanker. Gelukkig is in 2010 de tweede generatie van SIPERS in de zaak getreden, in de naam van Cyrano Sipers.

 

Cyrano zet vol trots de naam SIPERS voort en hoopt u nog vele jaren te kunnen verzorgen van een goede en degelijke dienst.

 

 

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now